Grafische vormgever voor merkidentiteit met een focus op branding
  0485/64 71 84

Grafische vormgeving

creatief ontwerpen met voeling
voor merkidentiteit en merkbeleving

De expertise van No Nonsense Design in grafische merkontwikkeling zorgt ervoor dat je merk visueel sterk herkenbaar  wordt. Onze marketing gedreven ontwerpen geven je merk een een onderscheidende en tegelijkertijd herkenbare karakter dat bijdraagt aan een rechtstreekse of onrechtstreekse omzetstijging. Ons doel? Een uitgesproken visual branding presenteren die je kan doortrekken in al je online en offline communicatiedragers, zodat het volledige plaatje klopt!

No Nonsense Design is actief in verschillende sectoren. Zo kregen we o.a. al projecten toevertrouwd van zakelijke dienstverleners, retailers, praktijkmanagers, horeca-uitbaters, bouwbedrijven en tal van andere sectoren. Ons concept is dus breed toepasbaar.

Verbindende, verrassende, succesvolle concepten

Onderscheidend vormgeven

De concepten en ontwerpen van No Nonsense Design zijn altijd uniek en authentiek. We onderbouwen elke designbeslissing op basis van jouw branding. Want  opvallen bij je gewenste doelgroep en een herkenbare uitstraling creëren, daar streven we naar!

Professioneel voorkomen

Professionaliteit uitstralen is pas mogelijk wanneer je bedrijf een krachtige huisstijl uitdraagt. We maken de vertaalslag van jouw ideeën en wensen naar een uitgesproken beeld. We stellen kritische vragen om visuele ontwerpen ook een praktische kant te geven.

Portfolio bekijken

LOGO DESIGN

We ontwikkelen een logo dat je uniek merkverhaal vertelt aan je potentiële klant, door een onderscheidend en onderbouwd ontwerp, gebaseerd op strategische keuzes.

Logo ontwerp

HUISSTIJL ONTWERP

We ontwikkelen een huisstijl dat op verschillende touchpoints toegepast kan worden en zo een perfecte merkervaring creëert voor je klant.

SOCIAL MEDIA DESIGN

We ontwikkelen een visuele contentstrategie voor je sociale media (kanalen), zodat je merk meer herkenbaar is en je content je volger raakt.

Social Media design

Hoe gaan de grafische vormgevers van No Nonsense Design te werk?

Maak kennis met ons stapsgewijs traject

Kennismaking met de grafisch ontwerpers

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin de grafisch vormgever onze werkwijze toelicht. Tijdens dit gesprek tasten we af of er een klik is tussen jou als potentiële klant en de aanpak van No Nonsense Design. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld.

Voorbereiding

Ga je over tot een samenwerking met No Nonsense Design? Dan volgt de designbriefing. Tijdens de briefing bespreken we de gewenste profilering, de doelgroep die je wilt aanspreken, welke visie je hebt en welke onderscheidende voordelen jouw bedrijf biedt ten opzichte van de concurrentie. Ons doel? Ons optimaal inleven in jouw bedrijf. We voeren ondermeer een studie uit die leidt tot een onderscheidende vormgeving waarbij lettertypes en kleuren zorgvuldig gekozen worden zodat ze optimaal passen binnen het merkverhaal van je bedrijf.

Ontwerp

Na de designbriefing gaan de grafisch vormgevers aan de slag! Starten we met je logo? Dan worden er twee ontwerpen opgemaakt die via een uitgebreide presentatie worden voorgesteld. Ook worden er verschillende kleurenpaletten en lettertypes voorgesteld. De overige huisstijlontwerpen zoals visitekaartjes en offertemappen worden ook opgemaakt en voorgesteld waarna de ontwerpen indien nodig verder uitgewerkt en verfijnd kunnen worden.

Afwerking

Nadat de grafische ontwerpen goedgekeurd zijn, ontvang je van de experts van No Nonsense Design gericht advies omtrent het benodigde drukwerk. Zo stellen we een papiersoort voor, selecteren we druktechnieken en afwerkingstechnieken die aansluiten bij het concept van je bedrijf. We vragen drukwerkoffertes op en coördineren de bestelling en levering van je prints van A tot Z!

Stap 1 van een project in grafische vormgeving
Stap 2 van een project in grafische vormgeving
Stap 3 van een project in grafische vormgeving
Stap 4 van een project in grafische vormgeving

Wil je een logo laten maken en wil je weten waar je op moet letten tijdens het ontwerpproces? Dan is ons gratis e-book het ideale startpunt! We bieden je een praktische no nonsense gids die niet-designers helpen om de juiste keuzes te maken voor een logo dat werkt!

In dit e-book vind je antwoorden op cruciale vragen over jouw logo zoals:

  • Wat is een effectief logo?
  • Wanneer heb je een nieuw logo nodig?
  • Heeft je huidig logo al dan niet een restyling nodig?

Daarbovenop ontvang je een handige checklist om als toetssteen voor je logo te gebruiken.

Download het eBook