logo advocatenkantoor
  0485/64 71 84
Logo advocatenkantoor
  • Strak logdesign voor advocatenkantoor
  • Ontwerp van een visitekaartje voor een advocaat
  • Klassevol ontwerp voor logo van ene advocaat
  • Overzicht van de ontworpen huisstijl voor het advocatenkantoor Daenen Olech uit Genk, Limburg.

Logo advocatenkantoor

Uitgepuurd ontwerp

Het advocatenkantoor Daenen-Olech uit Genk had door een nieuw samenwerkingsverband nood aan een nieuw logo om herkenbaar te worden aan bestaande en nieuw cliënteel. Er werd een logo ontworpen voor het advocatenkantoor zonder te veel franje, maar dat wel op een subtiele manier aanwezig is. Net zoals hun manier van werken no nonsense is, moest dit ook uitgestraald worden in het logo.

Logo advocaat

In het logo voor de advocaten werd een elegant lettertype toegepast, gecombineerd met een strakkere font dat ook voor bodyteksten in de huisstijl wordt gebruikt. We kozen voor een origineel kleurenpalet met een donkerpaarse robijn kleur, een zachtere nudetint en metallic koper als accent.

Het icoon dat werd ontworpen voor het beeldmerk symboliseert de twee partijen die één geheel vormen. Dat zijn zowel de advocaten uit de praktijk, als de partijen in het geschil. In het icoon zitten ook de initialen van de achternamen van de advocaten verwerkt.

Huisstijl voor advocaten

Samen met het logo werd er een visuele identiteit ontworpen die we in verschillende huisstijldragers hebben verwerkt. Zo werden visitekaarten en dossiermappen ontworpen, waarbij een op maat gemaakt patroon werd gebruikt.

Ook op zoek naar een uitgepuurd logodesign? Neem contact op voor een vrijblijvende adviesgesprek met onze designers.

Andere projecten