Debora Bielen interieurarchitect, grafisch vormgever | No Nonsense Design
  0485/64 71 84

No Nonsense Design is dé expert in interieurarchitectuur en grafische vormgeving voor visueel sterke merken

Kennis maken met interieurarchitect en grafisch vormgever Debora?

Over Debora Bielen

Wist je dat interieurarchitectuur en grafische vormgeving twee prachtige disciplines zijn die elkaar enorm kunnen versterken? Na mijn masterdiploma in interieurarchitectuur te behalen in 2008, volgde ik een bijkomende opleiding tot grafisch vormgever. Een niet zo alledaagse keuze, maar wel een doordachte. Ik ontdekte immers dat er pas echt merkmagie bestaat wanneer je de twee samenvoegt. De visuele uitstraling in je online en offline huisstijldragers moet één mooie rode draad vormen. Stel je nu eens door dat deze draad verder loopt in je interieur? Een totaalbeleving voor je bezoeker, prospect, medewerker of klant, waar hij of zij ook in aanraking komt met je bedrijf. We spreken van een omnichannel ervaring die de focus legt op de klantbeleving. Als ontwerper wordt ik vaak benaderd voor één van de twee disciplines, maar geloof me, de magie ontstaat pas écht wanneer je de twee samenvoegt.

Het concept van No Nonsense Design kreeg dus al vorm tijdens mijn studies. Zo specialiseerde ik me tijdens mijn masteropleiding in retaildesign en het onderwerp van mijn thesis was “merkidentiteit en de toepassing in retailomgevingen”. Ik behaalde mijn masterdiploma met grote onderscheiding (cum laude) en ik ben zeer fier en dankbaar dat ik finaliste was bij de Fidias Awards in de categorie “Architectonisch ontwerp”. Hiernaast werd ik ook genomineerd voor Portfolio 2008 dat de 40 beste masterproeven in Vlaanderen bekroont. Vroege successen waar ik echt wel trots op ben en waardoor mijn passie enorm is aangewakkerd.

112
Tevreden klanten
9450
Belminuten
4702
E-mails verzonden
13
Splinters in vingers

No Nonsense Design geeft ondernemingen een visuele identiteit zodat ze echt kunnen laten zien waarvoor ze staan. Door de combinatie van interieurarchitectuur en grafische vormgeving versterken we je merk en zorgen we voor een recht- of onrechtstreekse omzetstijging voor je bedrijf.

We zijn gespecialiseerd in creatieve ontwerpen met een sense for your identity waardoor je onderneming haar branding optimaal kan laten beleven in al haar communicatiedragers. Zo wordt je bedrijf herkenbaar en is het onderscheidend aanwezig in de wereld. In onze aanpak besteden we steeds aandacht aan een aangenamere, efficiëntere en praktischere werking van je bedrijf, waardoor deze werking ook perfect zal overeenkomen met wat je branding belooft. Door een samenwerking met No Nonsense Design voelen je klanten zich sterker verbonden met je bedrijf en kan je samen met je personeel je merk veel sterker uitdragen.

Onze missie

Onze skills

Luisteren100%
Aannames doen1%
unieke beelden ontwerpen90%
Photoshop85%
3D tekenen98%

Wij evolueren van een consumptiemaatschappij naar een belevingsmaatschappij. De consument van vandaag is op zoek naar belevingen, veel meer dan alleen maar naar een product of dienst op zich.

Mensen willen meer dan ooit ervaringen opdoen en de spirit van je bedrijf voelen. Daarom is het belangrijk dat je als onderneming je merk kan laten beleven, zowel in je interieur als in het grafische ontwerp van al je communicatiedragers. Door op deze manier een emotionele connectie te maken met de klant bied je als ondernemer een meerwaarde ten opzichte van concurrenten, zowel online als offline. Een herkenbare visuele identiteit zorgt dat klanten zich beter verbonden voelen met je bedrijf. Ze beleven de meerwaarde van je merk zichtbaar én voelbaar, wat een positieve invloed heeft op hun merkentrouw en ambassadeurschap en op jouw conversies 😉

Onze visie

Wil je ontdekken wat No Nonsense Design voor jouw merk kan betekenen?