089/20 50 54  of    0485/64 71 84

Hi!

Zin in een koffie en brainstorm over jouw nieuwe huisstijl of interieur?

Over mij

Interieurarchitect en (grafisch) vormgever zijn prachtige beroepen. Met oog voor welzijn en de toekomstplannen van de opdrachtgever, draag ik bij aan een praktische werkomgeving van mijn klanten. Een bijkomend effect van het bedreven zijn in twee vakken is dat het elkaar versterkt. Door de unieke combinatie van interieurarchitectuur en (grafische) vormgeving verleen ik klanten een eigenzinnige en vooral onderscheidende visuele identiteit.

Naast een master interieurarchitectuur (2008) heb ik ook een opleiding tot (grafisch) vormgever gevolgd. Mijn specialisatie tijdens mijn master was retaildesign, het onderwerp van mijn thesis: merkidentiteit en de toepassing in retailomgevingen.

Ik ben trots op het feit dat ik mijn master met grote onderscheiding (cum laude) heb afgesloten. Ik was finaliste bij de Fidias awards in de categorie architectonisch ontwerp. Ook heb ik een nominatie gekregen voor Portfolio 2008 (40 beste masterproeven over alle ontwerp opleidingen in Vlaanderen).

112
Tevreden klanten
9450
Belminuten
4702
E-mails verzonden
13
Splinters in vingers

No Nonsense Design geeft ondernemingen een visuele identiteit zodat ze echt kunnen laten zien waarvoor ze staan. Door de combinatie van interieurarchitectuur en grafische vormgeving versterken we je merk en zorgen we voor een recht- of onrechtstreekse omzetstijging voor je bedrijf.

We zijn gespecialiseerd in creatieve ontwerpen met een sense for your identity waardoor je onderneming haar branding optimaal kan laten beleven in al haar communicatiedragers. Zo wordt je bedrijf herkenbaar en is het onderscheidend aanwezig in de wereld. In onze aanpak besteden we steeds aandacht aan een aangenamere, efficiëntere en praktischere werking van je bedrijf, waardoor deze werking ook perfect zal overeenkomen met wat je branding belooft. Door een samenwerking met No Nonsense Design voelen je klanten zich sterker verbonden met je bedrijf en kan je samen met je personeel je merk veel sterker uitdragen.

Onze missie

Onze skills

Luisteren100%
Aannames doen1%
unieke beelden ontwerpen90%
Photoshop85%
3D tekenen98%

Wij evolueren van een consumptiemaatschappij naar een belevingsmaatschappij. De consument van vandaag is op zoek naar belevingen, veel meer dan alleen maar naar een product of dienst op zich.

Mensen willen meer dan ooit ervaringen opdoen en de spirit van je bedrijf voelen. Daarom is het belangrijk dat je als onderneming je merk kan laten beleven, zowel in je interieur als in het grafische ontwerp van al je communicatiedragers. Door op deze manier een emotionele connectie te maken met de klant bied je als ondernemer een meerwaarde ten opzichte van concurrenten, zowel online als offline. Een herkenbare visuele identiteit zorgt dat klanten zich beter verbonden voelen met je bedrijf. Ze beleven de meerwaarde van je merk zichtbaar én voelbaar, wat een positieve invloed heeft op hun merkentrouw en ambassadeurschap.

Onze visie

Wil je ontdekken wat No Nonsense Design voor jouw merk kan betekenen?