Huisstijl advocatenkantoor - No Nonsense Design
  0485/64 71 84
Huisstijl advocatenkantoor
  • Advocaat logo genk
  • Huisstijl advocatenkantoor genk
  • Logo advocatenkantoor

Huisstijl advocatenkantoor

We zijn zo enthousiast om de nieuwe huisstijl te delen voor Lenskens Advocaten, een advocatenkantoor gevestigd in Genk.

Meester Lenskens benaderde ons met een idee: ze wilde een logo en huisstijl met een frisse, moderne look creëren die hun merkwaarden weerspiegelt. En wij gingen de uitdaging aan!

We begonnen met een verkennend gesprek waarin we samen op zoek gingen naar wat de advocate precies wilde uitstralen met het logo en de huisstijl. Zo kwamen merkwaarden als bemiddelend, eerlijk en rechtvaardig naar boven. Verder wilde ze zich ook onderscheiden van haar concullega’s met haar aanpak en dat mocht ook duidelijk worden uit de visuele identiteit.

We gebruikten deze inzichten als leidraad voor ons ontwerpproces. Hierin deden we een studie van vormgeving, bekeken we verschillende lettertypes en kleurenpalet die mogelijk bij de gewenste uitstraling zou passen. Vervolgens creëerden we een merkstrategie waarmee we een samenhangende look konden creëren die consistent was op elk onderdeel van het materiaal.

Daarna legden we onze conceptvoorstellen neer met verschillende ideeën over wat het beste zou werken voor dit specifieke advocatenkantoor. Meester Lenskens gaf ons feedback en samen maakten we een selectie. Van hieruit bepaalden we de algemene esthetische richting voor dit project en konden we ook de volledig huisstijl voor het advocatenkantoor ontwerpen.

We helpen ook graag jouw advocatenkantoor met een nieuw logo of restyling van je logo. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  • Datum 1 februari 2023
  • Wat? grafische vormgeving