Social Media Design - No Nonsense Design
  0485/64 71 84
Social Media Design
  • Branding van het instagram social media kanaal voor een salon.
  • Template ontwerpen voor instagram voor een salon
  • Ontwerpen van iconen voor hoogtepunten in instagram.
  • Ontwerpen voor de stories op instagram voor een salon.
  • Ontwerp van een groetenkaart dat bij elke bestelling van de webshop zit.
  • Ontwerp van een logo voor kattentrimsalon Miss Miauw

Social Media Design

Social Media design

We hielpen Miss Miauw ook verder met de visuele kant van haar Social Media communicatie. In het Social Media design zat een heel pakket aan ontwerpen die haar toestaan om vlot en binnen de branding berichten te posten op Instagram. We ontwierpen verschillende templates die voor carrousels, berichten, reels en stories gebruikt kunnen worden. Ook de iconen voor de highlights werden mee ontworpen en er werd onder andere een voorstel gedaan voor het griddesign.

Visuele identiteit kattentrimsalon Miss Miauw

Logo design

Kattentrimsalon Miss Miauw uit Lummen kreeg een nieuwe visuele identiteit die perfect aansluit bij het vrolijke en kleurrijke karakter van eigenares Sarah. De snorharen en het neustipje van een kat werden gebruikt in het moderne logo. We gingen voor een combinatie tussen een handgeschreven lettertype, dat het persoonlijke karakter benadrukt, en een minimalistisch lettertype dat de professionele werking weerspiegelt. Het kleurenpalet bestaat uit een dieppaarse tint, naar de mysterieuze eigenschappen van katten, een contrasterende blauwe kleur met enkele tussentinten.

Huisstijl ontwerp

In de huisstijl worden de felle kleuren in grote vlakken gebruikt samen met een patroon dat in verschillende verhoudingen terugkomt. Er werd gewerkt aan de visibiliteit van het pand, met een paneel aan de gevel.

Design voor webshop

We verzorgden verder de visuele communicatie die gepaard gaan met een webshop. Zo werden verschillende formaten stickers ontworpen die op de verzenddozen worden geplakt. Ook een groetenkaart met een quote “you’re pawsome” die past binnen de branding, werd ontworpen, zodat deze bij elke bestelling mee geleverd kan worden met een persoonlijk tekstje.

 

Wil je ook groeien op Social Media met een duidelijke visuele communicatie? Neem contact op met een designer voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Andere projecten