Betaalbare brandingpakketten
  0485/64 71 84

Shop

Webshop

Skinto

Your skin to succes.

 

Skinto helpt ambitieuze ondernemers om hun visuele uitstraling of ‘Skin’ te professionaliseren en hun merk te versterken, zodat ze de juiste klanten kunnen aantrekken en meer omzet kunnen genereren.

Met onze kant-en-klare logo- en huisstijlpakketten bieden we betaalbare brandingoplossingen, ready-to-use! Of je nu een beginnende schoonheidsspecialist bent, al jaren ervaring hebt als lifecoach, een boekhouder met een creatieve inslag of een andere ambitieuze ondernemer, met een Skinto-pakket krijg je onmiddellijke toegang tot al je ontwerpen. Hiermee kun je snel en gemakkelijk je eigen teksten en foto’s aanpassen, social media posts maken, en dus je merk echt in eigen handen nemen, zonder onnodige complexiteit.

Bij Skinto geloven we in de kracht van expressie en het maken van een goede indruk met een goed ontworpen merkidentiteit. Dit geeft je de mogelijkheid om je onderneming te laten stralen en te ondersteunen bij het bereiken van je volledige potentieel, terwijl je de volledige controle over je merk behoudt.

[/vc_column_text]

Doe Mee met de Skinto Beweging

Als het hart van onze economie verdien je een merk dat resoneert en schittert. Met onze curated collectie Skinto-pakketten zorgen we ervoor dat jouw onderneming in de schijnwerpers komt te staan, waar het thuishoort.

 

We staan slechts een beperkt aantal ondernemers toe om van elk pakket gebruik te maken. Als je iets ziet wat je bevalt, zorg er dan voor dat je jouw plek veiligstelt.

 

Hoe werkt het?

Ons proces is zorgvuldig samengesteld op basis van feedback van klanten zoals jij:

  • Stap 1: Neem de tijd om door onze uiteenlopende collectie logo’s en huisstijlpakketten te bladeren. Elk ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en is gemaakt met jouw noden als zelfstandige in gedachten.
  • Stap 2: Bij elk pakket bieden we uitgebreide opties om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk een stijl kiest die bij jou past. Dit omvat verschillende kleurenpaletten en logo-opties. We laten slechts enkele ondernemers per pakket toe om hiervan gebruik te maken.
  • Stap 3: Zodra je het pakket, logo en kleurenpalet hebt gekozen (en betaald), krijg je direct toegang tot de bestanden. Het logo en de huisstijl zijn dus direct klaar om te downloaden!
  • Stap 4: De bestanden zijn onmiddellijk beschikbaar, je hebt 30 minuten tot een uur nodig om bestanden te personaliseren. Via Canva kun je alle huisstijldragers eenvoudigweg aanpassen.

Maak indruk met een professioneel logo

Maak indruk met een professioneel logo dat niet inboet op kwaliteit, ondanks de lage prijs. Bij Skinto hebben we net zoveel tijd en aandacht besteed aan de pakketten als we doen voor onze maatwerk-klanten. Let your brandvibes shine!

Snel & efficiënt

Wil je direct aan de slag kunnen met je nieuwe logo en huisstijl? Bij Skinto kan dit! Onze brandingoplossingen zijn niet alleen snel, maar ook efficiënt! Hierdoor kun jij je focussen op de praktische kant van je zaak, terwijl wij je helpen met een aantrekkelijke uitstraling die voor jou werkt. Express to impress!

Persoonlijke touch

Geef je logo en huisstijl een persoonlijke touch die past bij jouw persoonlijke stijl en je bedrijf. Met onze pakketten kies je een icoon en kleurenpalet om je branding een persoonlijke touch te geven. Geef je zaak een upgrade met onze betaalbare brandingoplossingen. Glow up your brand!

    De brandingwereld evolueert constant, en Skinto blijft niet achter. Binnenkort introduceren we digitale pakketten voor je online aanwezigheid, waardoor je altijd voorop loopt.

    Toont alle 6 resultaten