level up your brand
  0485/64 71 84

Level Up Your Brand

Breng je bedrijf naar een hoger niveau
en bied je klanten een onverslaanbare merkervaring op alle gebieden.

Level Up Your Brand

Met het Level Up Your Brand-pakket til je jouw bedrijf naar een hoger niveau. Elk touchpoint in de klantenreis wordt ontworpen om de perfecte merkbeleving te bieden, zodat jouw klanten zich verbonden voelen met je merk en terugkomen voor meer.

Dit pakket is een uitbreiding op je logo en huisstijl en bevat social media-uitingen om je online aanwezigheid te verbeteren of een presentatiepakket. Met het brandbook kan elke belanghebbende/medewerker precies zien hoe er over het merk gecommuniceerd moet worden, waardoor er één standaard ontstaat en de consistentie bewaakt kan worden. Het is de perfecte investering voor ambitieuze bedrijven die klaar zijn om hun merk naar een hoger niveau te tillen en hun klanten een onverslaanbare merkervaring te bieden.

Wat doet Level Up Your Brand voor jouw merk?

Het hebben van standaard documenten en een brandguide biedt een onschatbare kans om te groeien en je te onderscheiden van de concurrentie. Het geeft een gevoel van samenhang en eenheid in de manier waarop je bedrijf zich presenteert.

Door deze standaarden te hanteren, draagt elke medewerker van jouw bedrijf hetzelfde merk uit en weet de klant altijd duidelijk met welk merk ze te maken hebben. Dit geeft een gevoel van betrouwbaarheid en geloofwaardigheid naar je klanten toe en versterkt de band tussen jouw bedrijf en hen. Bovendien is er altijd een document beschikbaar waarop je kunt terugvallen om te controleren of iets wel volgens jouw merk verloopt.

Reserveer je plek

Wat kan je verwachten

  • Een huisstijl die kenmerkende elementen omvat, zoals patronen, grafische en vormgevingselementen. Dit alles om de ziel van je merk, de persoonlijkheid die het uitstraalt en de emotie die het oproept bij je klanten te benadrukken.
  • We passen je huisstijl toe op het door jou gekozen communicatiemateriaal. Dit kan drukwerk zijn, zoals visitekaartjes, een digitaal ontwerp zoals een nieuwsbrief-template of signage zoals een reclamezuil.
  • Onze sjablonen maken het werken in jouw onderneming efficiënter en zorgen ervoor dat medewerkers jouw merk correct gebruiken: Je kan kiezen tussen een uitgebreid social media design of presentatiedesign.
  • Kies je voor het social media design dan ontwerpen we sjablonen voor posts, stories, omslagcovers, pictogrammen, gifs en andere elementen om jouw merk online tot leven te brengen.
  • Of met onze masterpagina’s, pictogrammen, lay-outs en meer kan je snel en gemakkelijk presentaties samenstellen die jouw merk tot leven brengen.
  • Het brandbook bevat alle visuele elementen van jouw merk, van het logo en kleurgebruik tot de fotografiestijl, fotobewerkingen, iconstijl en documentopmaak. Zo kan je een consistente en professionele uitstraling creëren die jouw merk onderscheidt van de concurrentie.
Let’s Level Up Your Brand

Deze klanten gingen je voor

No Nonsense Design leek mij de geknipte partner voor het opmaken van een trendy design voor onze beurswanden omdat Debora zowel een grafische achtergrond heeft als een volwaardig interieurarchitecte is, de ideale combinatie voor dit traject.</p> <p>Zoals de naam No Nonsense al laat uitschijnen, heeft zij een recht toe recht aan aanpak waardoor we op een zeer efficiënte manier tot een topresultaat kwamen.<br /> - Sarah Janssen, Coram
Debora hielp me heel geduldig, rustig en begripvol een logo te kiezen . Mijn logo past heel goed bij mijn bedrijfsidentiteit. En met het ontwerpen van mijn naamkaartje en folder kwam het pas helemaal tot leven. Ik kreeg er al mooie feedback over en ben er nog steeds heel tevreden over. Ook mijn social media templates liet ik door haar maken en het eerste voorstel was meteen wat ik zocht. Ik post sindsdien frequenter en mijn volgers op zowel Facebook en Linkedin zijn heel erg toegenomen. Ik beveel No Nonsense Design dan ook aan. Debora is heel betrokken, efficiënt en professioneel!- Mieke Meynen
Al tijdens het eerste gesprek, merkte ik dat Debora ontzettend meedenkt met haar klanten. Ik had me vooraf afgevraagd of ik zelf een duidelijk idee moest hebben van wat ik wilde, maar dat bleek niet nodig. Integendeel (lacht). Debora gaf aan dat ze het best haar ding kon doen als ik haar vrij zou laten. Het resultaat is dat het ons echt op het lijf geschreven is, een tikkeltje rebels en bijzonder fris ook. Ik vond het niet alleen heel erg origineel, ik vond het gewoonweg geniaal!- Claudia en Herman Aendekerk, Aendekerk Immo

Veelgestelde vragen

De prijs van het pakket is afhankelijk van enkele factoren, zoals de complexiteit van de ontwerpen en de omvang van het brandbook. Maak een vrijblijvende afspraak en we stellen graag een offerte op maat voor u op.

Om te kunnen starten met dit pakket, dien je reeds over een logo en huisstijl te beschikken. Indien je deze nog niet hebt, raden wij je sterk aan om te beginnen met ons Boost Your Brand-pakket. Als je reeds over een logo en huisstijl beschikt, zullen wij deze kritisch bekijken om te bepalen of deze geschikt zijn voor dit pakket. Indien dit het geval is, dan kunnen wij zonder twijfel starten met ons Level Up Your Brand-pakket.

Een brandbook is een document dat specifieke richtlijnen en standaarden biedt voor de visuele identiteit van een merk. Het omvat informatie over het logo, kleurenpalet, lettertypen, beeldgebruik, typografie, en andere visuele elementen die gebruikt worden om het merk te vertegenwoordigen. Het doel van een brandbook is om consistentie en eenheid te creëren in alle visuele uitingen van het merk en ervoor te zorgen dat alle medewerkers weten hoe ze het merk moeten vertegenwoordigen.

Aan het begin van het project starten we met een uitgebreide briefing waarin we jouw doelen en wensen bespreken. Dit is een uitgebreide vragenlijst die we de afgelopen jaren hebben kunnen perfectioneren met de juiste vragen en oefeningen, die ons inzicht geven in jouw (on)bewuste behoeften met betrekking tot de uitstraling die je nodig hebt. Zo hebben we een idee van wat je nodig hebt. Als klant word je betrokken bij de designkeuzes, zodat je er zeker van kunt zijn dat het logo en de huisstijl iets is waarvan je gaat houden. Bekijk ook eens ons portfolio.

De exacte doorlooptijd hangt af van de specifieke wensen en behoeften van het project. Over het algemeen kan het project binnen 5-7 weken worden voltooid. We spreken een doorlooptijd af en houden je op de hoogte van de voortgang en communiceren eventuele vertragingen.

Je ontvangt alle bestanden die gedrukt moeten worden als drukklaar bestand. Templates ontvang je als bewerkbaar bestand in een software naar keuze, zoals Canva of Powerpoint. Het brandbook is een uitgebreid digitaal bestand dat je als pdf ontvangt.

Als ondernemer hoef je je bedrijf niet per se als een merk te beschouwen, bijvoorbeeld als je een vrij beroep hebt. Het kan echter nuttig zijn om na te denken over een visuele identiteit en een consistente uitstraling. Dit kan helpen om de herkenbaarheid en professionaliteit van je bedrijf of praktijk te vergroten en kan bijdragen aan een betere band met je klanten of patiënten. Het is belangrijk om te beseffen dat elk bedrijf een merk heeft, of je het nu erkent of niet. Door bewust een merkidentiteit te creëren, kun je aan je klanten/patiënten laten zien wat jouw meerwaarde is in de zorg of welke waarden je bedrijf wil uitstralen.

Natuurlijk hebben we geen project nodig om onze expertise te tonen. Geef ons gewoon een specifieke opdracht, zoals het beletteren van jouw pand, bewegwijzering in je gebouw of een enkel item in jouw huisstijl, zoals een visitekaartje, en we zullen een offerte op maat maken. We werken graag aan elk ontwerp, hoe klein ook, en zullen onze uitgebreide ervaring op dit gebied gebruiken om aan al jouw visuele vraagstukken op te lossen.

Staat je vraag hier niet tussen of wil je weten of er een match is tussen ons? Stel je vraag hier.

Je huisstijl laten ontwerpen? Boek een gratis adviesgesprek in