Huisstijl laten ontwerpen
  0485/64 71 84

Boost Your Brand

Laat je bedrijf met vertrouwen groeien.
Versterk de visuele identiteit van jouw merk met een consistente uitstraling.

Boost Your Brand

Het Boost Your Brand-pakket bevat alles wat je nodig hebt om jouw merk een boost te geven en te onderscheiden van anderen in de luide wereld van vandaag. Het pakket biedt niet alleen een logo en huisstijl, maar ook het ontwerpen van een unieke uitstraling die consistent is met jouw merkidentiteit. Door het creëren van een sterke merkbeleving, zal jouw merk niet alleen opvallen, maar ook een blijvende indruk maken bij jouw doelgroep. Dit zal jouw bedrijf helpen om te groeien en succesvol te zijn in een steeds competitiever wordende markt.

Wat doet Boost Your brand voor jouw merk?

Een goed ontworpen logo met bijbehorende huisstijl is cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Het zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar vergroot ook de naamsbekendheid en onderscheidt jou van de concurrentie.

Wij doen er echter nog een schepje bovenop. Wij zijn ervan overtuigd dat je met visual storytelling een emotionele connectie kunt creëren met jouw doelgroep, wat kan leiden tot meer klanten en een groeiende omzet. Het Boost Your Brand-pakket geeft jouw bedrijf de boost die het nodig heeft om zich te onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achter te laten bij klanten.

Reserveer je plek

Wat kan je verwachten?

Een krachtig logo dat afgestemd is op jouw merkverhaal, inclusief variaties voor verschillende toepassingen (responsief).

Een onmisbare logostyleguide die je vertelt hoe je het logo, kleuren en lettertypes moet gebruiken om een consistente en professionele uitstraling te bekomen.

Een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet dat de juiste sfeer en emotie overbrengt naar je doelgroep.

Een huisstijl met kenmerkende elementen, zoals patronen en grafische elementen; om de ziel van je merk en de merkemotie te benadrukken.

Lettertype(s) die de juiste uitstraling hebben en perfect aansluiten bij wat je wil communiceren.

Toepassen van de huisstijl op uitgekozen communicatie- materiaal. Dit kan drukwerk zijn, een digitaal ontwerp of signage zoals een reclamezuil.

Klanten die een huisstijl hebben laten ontwerpen

Debora pakt de zaken aan op een structurele manier, ik hou zelf van zo'n aanpak. Het gevolg was dat we binnen korte tijd veel gerealisereerd hebben. Ik voel me goed geholpen en ben nu veel verder met mijn branding en positionering. En ik merk dat klanten ons merk nu anders beleven, je kan het bijna voelen.- Ann Van den Rijn, GymTonic
Als architectenbureau is vorm en vormgeving vanzelfsprekend belangrijk. Onze branding was toe aan een refresh. Onze uitstraling correspondeerde niet meer met waar we voor staan. De harmonie, eenvoud en eerlijkheid van onze concepten wilden we ook naar onze branding vertalen. Er is goed naar me geluisterd en de vertaling van waar Do Modus voor staat en wat we willen uitstralen is treffend in vorm vervat. Ik ben fier op wat we samen met No Nonsense hebben neergezet. Onze hele huisstijl is aangepakt en komt terug in alle belangrijke communicatiemiddelen. Dit draagt bij aan de professionele en persoonlijke manier van werken bij Do Modus.- Nicole Driesen, Do Modus
Al tijdens het eerste gesprek, merkte ik dat Debora ontzettend meedenkt met haar klanten. Ik had me vooraf afgevraagd of ik zelf een duidelijk idee moest hebben van wat ik wilde, maar dat bleek niet nodig. Integendeel (lacht). Debora gaf aan dat ze het best haar ding kon doen als ik haar vrij zou laten. Het resultaat is dat het ons echt op het lijf geschreven is, een tikkeltje rebels en bijzonder fris ook. Ik vond het niet alleen heel erg origineel, ik vond het gewoonweg geniaal!- Claudia en Herman Aendekerk, Aendekerk Immo
ik vond het belangrijk om alles op eenzelfde lijn te krijgen. Om er een consistent geheel van te maken. Debora heeft dat schitterend gedaan. Ik besef nu dat ik niet de ‘makkelijkste’ klant was 🙂 , want ik had eigenlijk geen echt idee wat ik wou. Maar Debora wist daar absoluut (en gelukkig) wel raad mee, want door de juiste vragen te stellen, kon ze heel snel de vinger erop leggen. En voelde ze heel goed aan wat mijn persoonlijke stijl is. Ik zou Debora zeker en vast aanraden bij andere ondernemers. Debora kan naar mijn gevoel ook heel veel verschillende stijlen aan, dus voor elke sector/activiteit vindt ze wel iets gepasts.- Isabelle Ignoul, Miss M
Ik wou een leuk, fris logo die in het oog sprong, die naar de buitenwereld toonbaar maakte waarvoor Optimazing stond. Daarnaast was het voor mij heel belangrijk met iemand samen te werken die mijn branding concreet kon vertalen. Maar ik wilde het niet alleen laten bij een logo, maar ook uitbreidmogelijkheden zien naar een huisstijl.- Cathy Tavernier, Optimazing
Meteen na de eerste ontmoeting slaagde Debora erin om mijn scepsis naar logodesigners weg te nemen. Zij stelde mij immers precies de juiste vragen en wist mij heel goed in te schatten. Wat een verademing! Het resultaat van deze fijne samenwerking mag dan ook gezien worden. Ik ben ervan overtuigd dat deze visuele identiteit een absolute meerwaarde is in het aantrekken van de juiste klanten voor mijn onderneming.- Inge Vandecaetsbeek, Social Balance

Veelgestelde vragen

Het ontwerpen van een logo en huisstijl is een belangrijke investering voor jouw bedrijf. Bij ons kost dit pakket 2950€, voor het ontwerp van een gepersonaliseerd logo en huisstijl. Wij vinden het belangrijk om jouw wensen en behoeften goed te begrijpen en doen onderzoek naar de industrie en concurrentie om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect past bij de branding en identiteit van jouw bedrijf. Boek een vrijblijvende zoom-call in en ontdek wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen!

Aan het begin van het project starten we met een uitgebreide briefing waarin we jouw doelen en wensen bespreken. Dit is een uitgebreide vragenlijst die we de afgelopen jaren hebben kunnen perfectioneren met de juiste vragen en oefeningen, die ons inzicht geven in jouw (on)bewuste behoeften met betrekking tot de uitstraling die je nodig hebt. Zo hebben we een idee van wat je nodig hebt. Als klant word je betrokken bij de designkeuzes, zodat je er zeker van kunt zijn dat het logo en de huisstijl iets is waarvan je gaat houden. Bekijk ook eens ons portfolio.

De exacte doorlooptijd hangt af van de specifieke wensen en behoeften van het project. Over het algemeen kan het project binnen 5-7 weken worden voltooid. Voor de andere pakketten kan de doorlooptijd iets langer zijn vanwege de extra ontwerpwerkzaamheden. We spreken een doorlooptijd af en houden je op de hoogte van de voortgang en communiceren eventuele vertragingen.

Als je al een logo hebt laten ontwerpen, onderwerpen we het eerst aan een kritische blik om te zien of het aan de behoeften van je onderneming voldoet. Indien niet, stellen we mogelijk een restyling voor.

Als je al een sterk logo hebt, werken we verder op dit concept om het uit te breiden naar de huisstijl.

Bij ons krijg je twee sterke logoconcepten met verschillende variaties. We richten ons op kwaliteit en zorgen ervoor dat elk logo goed doordacht en uniek is, zodat je weloverwogen kunt kiezen. We betrekken jou als klant bij het ontwerpproces en hechten veel waarde aan jouw feedback. Zo creëren we samen het perfecte logo en huisstijl voor jouw merk.

Na het ontwerpen van het logo en de huisstijl ontvang je alle bestanden digitaal. De drukbestanden worden drukklaar aangeleverd. We adviseren je graag over druktechnieken, papierafwerkingen en andere zaken, en werken samen met betrouwbare externe drukkers om je project uit te voeren. Je kunt erop vertrouwen dat wij het project naar tevredenheid uitvoeren.

Een huisstijl is niet zomaar een verzameling van patronen, grafische elementen en vormgevingselementen. Het is de ziel van je merk, de persoonlijkheid die het uitstraalt en de emotie die het oproept bij je klanten. Het is de belichaming van alles waar je bedrijf voor staat en wat het probeert te bereiken. Het creëren van een huisstijl die kenmerkende elementen heeft voor je merk is een kunstvorm op zich. Het vereist creativiteit, passie en nauwkeurigheid om de juiste combinatie van kleuren, vormen en patronen te vinden die de essentie van je merk weerspiegelen. Het is essentieel voor het opbouwen van een sterke merkidentiteit en het creëren van een blijvende indruk bij je klanten. Laat ons je helpen om de ziel van je merk tot leven te brengen en een huisstijl te creëren die je bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Het logo en de bijpassende huisstijl  zijn slechts het begin! Met ons Level Up Your Brand-pakket gaan we nog een stap verder. Dit pakket is ontworpen voor ambitieuze ondernemers die hun klanten een professionele en betrouwbare merkervaring willen bieden. We brengen alle touchpoints in de merklijn waarmee de klant tijdens zijn klantreis in aanraking komt samen, zodat je een onvergetelijke merkbeleving kunt creëren. Hiermee bouw je een sterkere band op met jouw klanten en kun je een sterke aanwezigheid op social media opbouwen. Ontdek wat het Level Up Your Brand-pakket voor jouw bedrijf kan betekenen en bereik jouw doelen met een zeer consistente visuele identiteit die jouw klanten zullen herkennen en onthouden.

Als ondernemer hoef je je bedrijf niet per se als een merk te beschouwen, bijvoorbeeld als je een vrij beroep hebt. Het kan echter nuttig zijn om na te denken over een visuele identiteit en een consistente uitstraling. Dit kan helpen om de herkenbaarheid en professionaliteit van je bedrijf of praktijk te vergroten en kan bijdragen aan een betere band met je klanten of patiënten. Het is belangrijk om te beseffen dat elk bedrijf een merk heeft, of je het nu erkent of niet. Door bewust een merkidentiteit te creëren, kun je aan je klanten/patiënten laten zien wat jouw meerwaarde is in de zorg of welke waarden je bedrijf wil uitstralen.

Natuurlijk hebben we geen project nodig om onze expertise te tonen. Geef ons gewoon een specifieke opdracht, zoals het beletteren van jouw pand, bewegwijzering in je gebouw of een enkel item in jouw huisstijl, zoals een visitekaartje, en we zullen een offerte op maat maken. We werken graag aan elk ontwerp, hoe klein ook, en zullen onze uitgebreide ervaring op dit gebied gebruiken om aan al jouw visuele vraagstukken op te lossen.

Staat je vraag hier niet tussen of wil je weten of er een match is tussen ons? Stel je vraag hier.

Je huisstijl laten ontwerpen? Boek een gratis adviesgesprek in