Logo laten ontwerpen regio Limburg
  0485/64 71 84

Launch Your Brand

Maak een sterke eerste indruk op potentiële klanten
en positioneer jezelf als betrouwbare speler op de markt.

Launch Your Brand

Wil je als ondernemer of startup een professioneel ogend logo om je naamsbekendheid en klantvertrouwen te vergroten en je geloofwaardigheid te verbeteren? Het basispakket Launch Your Brand is dan de ideale oplossing voor jou! Met ons logodesign onderscheid je je van je concurrenten en geef je je bedrijf een professionele uitstraling die vertrouwen en geloofwaardigheid uitstraalt. Kies voor dit pakket en (her)lanceer je merk met vertrouwen.

Let’s Launch Your Brand

Een goed logo is essentieel voor je bedrijf. Het geeft een professionele uitstraling en straalt vertrouwen en geloofwaardigheid uit.

 

Een effectief logo vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf en valt op tussen de concurrentie.

 

Een uniek en opvallend logo kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie en dat mensen het onthouden. 

 

Wat te verwachten

  • Een krachtig logo dat afgestemd is op jouw merkverhaal, inclusief variaties voor verschillende toepassingen (responsief).
  • Een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet dat de juiste sfeer en emotie overbrengt
  • Lettertype(s) die de juiste uitstraling heeft en perfect aansluit bij wat je wil communiceren
  • Een onmisbare logostyleguide die je vertelt hoe je het logo moet gebruiken om een consistente en professionele uitstraling te bekomen.
Reserveer je plek

Onze klanten zijn de beste reclame

Debora pakt de zaken aan op een structurele manier, ik hou zelf van zo'n aanpak. Het gevolg was dat we binnen korte tijd veel gerealisereerd hebben. Ik voel me goed geholpen en ben nu veel verder met mijn branding en positionering. En ik merk dat klanten ons merk nu anders beleven, je kan het bijna voelen.- Ann Van den Rijn, GymTonic
Als architectenbureau is vorm en vormgeving vanzelfsprekend belangrijk. Onze branding was toe aan een refresh. Onze uitstraling correspondeerde niet meer met waar we voor staan. De harmonie, eenvoud en eerlijkheid van onze concepten wilden we ook naar onze branding vertalen. Er is goed naar me geluisterd en de vertaling van waar Do Modus voor staat en wat we willen uitstralen is treffend in vorm vervat. Ik ben fier op wat we samen met No Nonsense hebben neergezet. Onze hele huisstijl is aangepakt en komt terug in alle belangrijke communicatiemiddelen. Dit draagt bij aan de professionele en persoonlijke manier van werken bij Do Modus.- Nicole Driesen, Do Modus
Al tijdens het eerste gesprek, merkte ik dat Debora ontzettend meedenkt met haar klanten. Ik had me vooraf afgevraagd of ik zelf een duidelijk idee moest hebben van wat ik wilde, maar dat bleek niet nodig. Integendeel (lacht). Debora gaf aan dat ze het best haar ding kon doen als ik haar vrij zou laten. Het resultaat is dat het ons echt op het lijf geschreven is, een tikkeltje rebels en bijzonder fris ook. Ik vond het niet alleen heel erg origineel, ik vond het gewoonweg geniaal!- Claudia en Herman Aendekerk, Aendekerk Immo
ik vond het belangrijk om alles op eenzelfde lijn te krijgen. Om er een consistent geheel van te maken. Debora heeft dat schitterend gedaan. Ik besef nu dat ik niet de ‘makkelijkste’ klant was 🙂 , want ik had eigenlijk geen echt idee wat ik wou. Maar Debora wist daar absoluut (en gelukkig) wel raad mee, want door de juiste vragen te stellen, kon ze heel snel de vinger erop leggen. En voelde ze heel goed aan wat mijn persoonlijke stijl is. Ik zou Debora zeker en vast aanraden bij andere ondernemers. Debora kan naar mijn gevoel ook heel veel verschillende stijlen aan, dus voor elke sector/activiteit vindt ze wel iets gepasts.- Isabelle Ignoul, Miss M
Ik wou een leuk, fris logo die in het oog sprong, die naar de buitenwereld toonbaar maakte waarvoor Optimazing stond. Daarnaast was het voor mij heel belangrijk met iemand samen te werken die mijn branding concreet kon vertalen. Maar ik wilde het niet alleen laten bij een logo, maar ook uitbreidmogelijkheden zien naar een huisstijl.- Cathy Tavernier, Optimazing
Meteen na de eerste ontmoeting slaagde Debora erin om mijn scepsis naar logodesigners weg te nemen. Zij stelde mij immers precies de juiste vragen en wist mij heel goed in te schatten. Wat een verademing! Het resultaat van deze fijne samenwerking mag dan ook gezien worden. Ik ben ervan overtuigd dat deze visuele identiteit een absolute meerwaarde is in het aantrekken van de juiste klanten voor mijn onderneming.- Inge Vandecaetsbeek, Social Balance

Veelgestelde vragen

Het ontwerpen van een logo kan behoorlijk wat tijd en creativiteit vergen. We houden rekening met jouw wensen en behoeften en doen onderzoek naar de industrie en concurrentie. Daarom kan het kostenplaatje voor een logo-ontwerp variëren. Bij ons kost het ontwerpen van een logo gemiddeld 1750€. Wij zorgen voor een grondige analyse van jouw behoeften en ontwikkelen een gepersonaliseerd logo-ontwerp dat perfect past bij de branding en identiteit van jouw bedrijf. Lijkt het je wat, boek dan een vrijblijvende zoom-call in.

Bij ons kun je rekenen op 2 sterke logo concepten met verschillende variaties binnenin. We focussen op kwaliteit en minder op kwantiteit en zorgen ervoor dat elk logovoorstel goed doordacht en uniek is, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. We betrekken je als klant bij de ontwerp keuzes en vinden het belangrijk om jouw feedback te verwerken in het uiteindelijke ontwerp. Zo creëren we samen het perfecte logo voor jouw merk.

Aan het begin van het project starten we met een uitgebreide briefing waarin we jouw doelen en wensen bespreken. Dit is een uitgebreide vragenlijst die we de afgelopen jaren hebben kunnen perfectioneren met de juiste vragen en oefeningen, die ons inzicht geven in jouw (on)bewuste behoeften met betrekking tot de uitstraling die je nodig hebt. Zo hebben we een idee van wat je nodig hebt. Als klant wordt je betrokken bij de designkeuzes, zodat je er zeker van kunt zijn dat het logo iets is waarvan je gaat houden. Download ons logofolio om vorige projecten te bekijken.

De exacte doorlooptijd hangt af van de specifieke wensen en behoeften van het project. Over het algemeen kan het project binnen 4-6 weken worden voltooid. Voor de andere pakketten kan de doorlooptijd iets langer zijn vanwege de extra ontwerpwerkzaamheden. We spreken een doorlooptijd af en houden je op de hoogte van de voortgang en communiceren eventuele vertragingen.

Ja, we leveren het logo in verschillende formaten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals scherm- en drukwerktoepassingen. Je ontvangt het logo in de meest gangbare bestandsformaten, waaronder JPEG, PNG, PDF en EPS (vectorformaat).

Een goede logostyleguide is onmisbaar bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit. Met deze heldere handleiding weet je precies hoe je het logo moet gebruiken om een consistente en professionele uitstraling te creëren. In deze guide staan al de gebruikte kleuren met hun codes, de lettertypes en do’s and don’ts over je logogebruik.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van de kleurenpaletten die we leveren. Deze zijn inbegrepen in het pakket en kunnen zonder beperkingen worden gebruikt voor alle toepassingen van het merk. Voor lettertypes die niet vrij beschikbaar zijn, zijn er meestal auteursrechten van toepassing. Deze kunnen worden verkregen door ze aan te kopen bij derden. De kosten hiervan zijn eerder beperkt (rond de 30€).

Na het ontwerp van het logo kan je ervoor kiezen om verder te gaan met het ontwikkelen van de huisstijl. Met het Boost Your Brand-pakket kan je de visuele identiteit van je merk versterken door een professioneel huisstijl.

Staat je vraag hier niet tussen of wil je weten of er een match is tussen ons? Stel je vraag hier.

Boek je vrijblijvend adviesgesprek in