Inrichting Schoonheidssalon Stralend - No Nonsense Design
  0485/64 71 84
Inrichting Schoonheidssalon Stralend
  • Interieur_inrichting_schoonheidssalon
  • huisstijl_schoonheidssalon_stralend
  • schoonheidsinstituut_inrichting
  • Logo design schoonheidssalon
  • Ontwerp_cadeaubon_schoonheidssalon
  • interieurarchitect_schoonheidssalon_Hasselt
  • Logo_ontwerp
  • Interieur_design_schooheidssalon

Inrichting Schoonheidssalon Stralend

De inrichting van de nieuwe locatie van Schoonheidssalon Stralend was een uitdaging voor eigenares Sofie. Ze wist wel wat voor sfeer ze wilde creëren – warm en ontspannend – maar vond het lastig om dit te vertalen naar een functionele indeling en geschikte materialen. Bovendien was haar logo en huisstijl na enkele jaren aan vernieuwing toe.

Onze aanpak: Inrichting schoonheidssalon

Als branding- en interieurontwerpers begrijpen we hoe belangrijk het is om nauw samen te werken met onze klanten om hun visie en waarden volledig te begrijpen. Bij Schoonheidssalon Stralend hebben we dit ook gedaan om zo alle functies te integreren die nodig zijn in een functioneel en stijlvol ontwerp dat zowel de klant als hun doelgroep aanspreekt.

We hebben de behandelkamers zo ingericht dat ze zowel ontspannend zijn voor klanten als praktisch voor de schoonheidsprofessionals. We hebben gebruikgemaakt van een warm kleurenpalet dat rustgevend is, maar niet te steriel en koel aanvoelt. Ook hebben we slimme plekken gecreëerd om producten te presenteren en zo de verkoop te stimuleren. Er is een leuke plek gereserveerd voor make-up en huidverzorgingsproducten.

Vernieuwde look

We hebben ook een nieuw logo ontworpen dat beter past bij de missie van de salon. Het is strak, zonder franje, maar heeft wel een gouden randje. In de huisstijl gebruiken we zachte huidtinten en een textuur die doet denken aan huid. We hebben veel rondingen gebruikt, die ook terugkomen in het interieur. Dit geeft het geheel een zachte, vrouwelijke en warme uitstraling.

Resultaat

Het resultaat is een onderscheidende en aantrekkelijke merkidentiteit en interieurontwerp dat het salon naar een hoger niveau tilt. Onze klant was blij met het resultaat en we weten zeker dat andere schoonheidssalons ook kunnen profiteren van onze expertise op het gebied van branding en interieurontwerp. Als u geïnteresseerd bent in een vergelijkbare samenwerking, neem dan gerust contact met ons op.

Andere projecten