Planthousiast logodesign - No Nonsense Design
  0485/64 71 84
Planthousiast logodesign
  • Ontwerp van huisstijl voor Planthousiast
  • Ontwerp visitekaarten Planthousiast
  • Ontwerp van het logo voor Planthousiast
  • De branding van je bedrijf professioneel laten ontwerpen?

Planthousiast logodesign

Planthousiast is een start-up in Limburg die interieurbeplanting levert en onderhoudt. Ze realiseren tijdloze, hippe of authentieke groenbelevingen in elk interieur. Een logo dat het enthousiasme van zaakvoerster Lieze en haar passie voor planten, mocht dus niet ontbreken. Met onze expertise in interieur en grafisch design werden we ingeschakeld om een sterk logo te ontwerpen.

Logo met passie

Na de designbriefing was het duidelijk dat Lieze een bepaald gevoel wilde in het merkidentiteit, dat haar passie uitstraalt, haar enthousiasme, maar ook een erg stilistisch gevoel. Dat vertaalden we concreet naar een minimalistisch logo, waar we toch een swung, een gol,f aan gaven om het wat zachter te maken. Het moderne Monstera blad werd zo ontworpen dat je er ook een hart in kan zien.

Kleurenpalet van het logo

We gingen voor een kleurenpalet waar groen de bovenhand neemt, maar zorgden ook voor een opvallend contrast met de oranje, terracotta kleur. Het resultaat van een samenspel van vormgeving, kleurenpalet en look-en-feel: een enthousiaste zaakvoerster die met trots haar logo draagt!

Wil je ook enthousiast zijn over jouw logo?

Andere projecten