0485/64 71 84

Advocatenkantoor Inrichting en huisstijl

  • welkom tweedraads advocaten
  • verlichting interieurarchitect
  • vergaderruimte ontwerp interieurarchitect limburg
  • tweedraadsadvocaten ontwerp kantoor
  • tweedraads advocaten ontwerp interieur
  • ontwerp vergaderruimte antwerpen
  • ontwerp ontvangst interieurarchitect
  • ontvangst bureau ontwerp
  • kantoorruimte ontwerp limburg
  • kantoorruimte ontwerp interieurarchitect antwerpen limburg
  • kantoorruimte ontwerp antwerpen
  • kantoor ontwerp advocaten
  • Interieurarchitect tweedraads advocaten kantoor
  • interieur ontwerp tweedraads advocaten
  • herbestemming pand interieurarchitect
  • herbestemming historisch pand architect
  • design kantoor tweedraads advocaten
  • design kantoor limburg
  • design kantoor antwerpen
  • advocatenkantoor ontwerp architect
  • logo ontwerp advocatenkantoor
  • logo huisstijl grafisch vormgever
  • huisstijl logo advocaat

Advocatenkantoor Inrichting en huisstijl

Inrichting advocatenkantoor met grandeur door No Nonsense Design

Tweedraads Advocaten uit Sint-Niklaas schakelde de hulp in van No Nonsense Design voor de inrichting van hun nieuwe ‘oude’ pand. De statige burgerwoning uit het vierde kwart van de 19de eeuw vormde een uniek decor voor dit innovatieve interieurproject, mét respect voor de grandeur van de authentieke elementen.

Innovatieve inrichting met respect voor authenticiteit

Vernieuwend design met impact

Voor de inrichting startte No Nonsense Design met een out-of-the-box-visie: bestaande structuren werden weggedacht zonder de authentieke elementen uit het oog te verliezen.

Zo smelten de moderne, nieuwe elementen, zoals de stalen frames om de ruimte herin te delen, de strakke meubels en het zwart-witte kleurgebruik, mooi samen met de oorspronkelijke elementen zoals de sierlijsten, de lambrisering en de marmeren schouwen. Een resultaat dat indruk maakt!

 Aangename werksfeer dankzij een slimme inrichting

Grote ruimtes en hoge plafonds geven snel een kil gevoel. No Nonsense Design ging daarom aan de slag met een metalen constructie die de grootste ruimte in het pand een intiemer en gezelliger karakter geeft. Tussen de werkplekken werden kasten voorzien, die aan beide zijden geopend kunnen worden. Heel praktisch tijdens dagelijkse taken, maar ook bevorderend voor de focus tijdens het werk.

In een andere ruimte werd een glazen box geplaatst waarin discreet overlegd en vergaderd kan worden. Dankzij het glazen boxplafond blijft het ruimtelijke gevoel behouden en is het prachtige originele plafond van de bestaande ruimte nog altijd zichtbaar.

Het resultaat is een functioneel en slim design.

 Doordachte en consequente vormgeving

De metalen constructies zijn doorgetrokken naar het toilet, de toog in de keuken, de meetingruimte, de kapstok … Kortom: tot in de kleinste details. Het resultaat is een uniform en samenhangend geheel.

Het donkere van het staal komt ook terug in het plafond van de meetingruimte. Die is zwart geschilderd om een gezelliger gevoel te creëren. En dankzij de bekabeling van het lichtarmatuur werd de hoge ruimte ‘gebroken’.

Ook het logo en de huisstijl werden ontwikkeld door No Nonsense Design en zijn volledig in lijn met de interieurvormgeving. Het resultaat is een professionele en consistente look.

Foto’s: Pieter Gregoire Photography

 

 

 

Andere projecten