kantoorinrichting JP Concept - No Nonsense Design
  0485/64 71 84
kantoorinrichting JP Concept

kantoorinrichting JP Concept

Concept voor de kantoorinrichting van bouwbedrijf JP Concept. Momenteel zijn de werken in uitvoering, dus foto’s van het resultaat komen snel!

JP Concept is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in renovatiewerken, specifiek badkamers en interieur. Nu willen ze zich stilaan op een andere doelgroep richten, de high-end luxueuze badkamers. Dit leidde naar een rebranding en de inrichting van hun nieuw pand, een uitgeknipte taak voor No Nonsense Design.

Ik ken Debora persoonlijk al jaren. We hebben in het verleden ook samengewerkt aan verscheidene projecten. Daarom wist ik dat ik op haar kon rekenen. Vooral het feit dat ze een combinatie maakt tussen jouw interieur en wie je klanten zijn was een pluspunt voor mij. We wilden namelijk dat ons pand zo goed mogelijk werd afgestemd op de doelgroep.

We hebben samen de handen in de mouwen geslaan en hebben eerst besproken wat onze behoeftes waren. Daarna is Debora aan de slag gegaan. Aan de hand van onze huisstijl heeft ze een interieur ontworpen dat voldoet aan onze verwachting en dat bij onze doelgroep aantrekt. Twee vliegen in 1 klap dus!

Daarnaast ben ik nooit echt actief geweest op sociale media, maar de coronapandemie heeft me laten inzien dat dat echt onmisbaar is. Ook hier was Debora onze redder in nood! Zo heeft ze voor ons een social media groeipakket ontworpen, bestaande uit gifs, templates,… alles wat je maar kan gebruiken op je online kanalen.

  • Datum 27 januari 2022
  • Wat? interieurarchitectuur, kantoor