089/20 50 54  of    0485/64 71 84

Van ontwerp tot uitvoering

Datalink helpt kmo’s slimmer te groeien door hen op een optimale manier te verbinden met de digitale wereld. Het team streeft ernaar om IT in te zetten als groeiversneller via efficiënt ingerichte computernetwerken, veilige en schaalbare clouddiensten en doelgerichte websites en webapplicaties. De kmo kende de afgelopen 10 jaar een sterke organische groei, wat zich ook liet merken in het interieur, dat tot een onsamenhangend geheel was gegroeid van meubelstukken. Het werd hoog tijd om voor een efficiëntere inrichting, die bovendien perfect past bij de doelstellingen van Datalink.

datalink interieurarchitect

Karen Dendas en Danny Daniels
Datalink
Kantoor I Showroom

Net zoals in ons team iedere IT’er zijn of haar specialisatie heeft, vind ik het belangrijk om ons te omringen met experts bij andere professionele vraagstukken. We hebben een sterk inlevingsvermogen in de business van onze klanten wat IT-behoeften en de vormgeving van websites en webapplicaties betreft, maar vraag ons niet om een interieur in te richten, want daar zouden we flink de mist in gaan (lacht)!

Uniek concept inrichting

Het inlevingsvermogen dat klanten bij onze dienstverlening ervaren, herkenden we heel snel bij No Nonsense Design. We vertelden over ons merk, onze missie, onze waarden en waar wij enthousiast van werden, en we zagen meteen dat Debora hier met erg veel aandacht naar luisterde en onmiddellijk wist waar we naar op zoek waren.

Het interieurdesign is natuurlijk erg functioneel uitgewerkt, maar Debora ging nog een verbluffend stapje verder. Zo zit ons concept tot in de kleinste details verweven: van de drie bolvormige lampen en de schuine muren tot de led-lijnen die de ruimtes met elkaar verbinden. Allemaal subtiele knipoogjes naar ons eigen verhaal. En het belangrijkste: ons interieur is uniek voor ons gemaakt. We onderscheiden ons en dat valt bezoekers ook onmiddellijk op. Ze vinden het fris, professioneel, creatief en vooral helemaal “Datalink”. We krijgen echt heel vaak complimentjes.

Flexibel inzetten van meubilair

We zijn een heel innovatief, snel veranderend bedrijf, dat maakt dat we nog geen jaar na de verbouwing één van de twee belangrijkste ruimtes al een totaal nieuwe bestemming hebben gegeven. En wat zijn we positief verrast dat ons “showroommeubel” nu een volwaardige werkplek biedt aan zes personen! Het interieur is niet alleen praktisch, maar dus ook dynamisch 😉 We werken in team maar hebben toch ieder onze personal space.

Werfopvolging

Onze verbouwing werd goed en efficiënt opgevolgd door verschillende werfbezoeken. En dit niet alleen naar planning toe, het viel op dat Debora echt oog heeft voor detail en ook het initiatief neemt om duidelijk te maken aan de aannemers dat een nauwkeurige uitvoering van het bouwplan van cruciaal belang is.

Zullen we het eens hebben over jouw interieur met een tas koffie?

Functioneel

Al tijdens de voorontwerpen werd er rekening gehouden met het maken van een functioneel en praktische inrichting, om de efficiëntie van de kmo te ondersteunen.

Werfcoördinatie

Bij de uitvoering van de plannen werd de werf mee opgevolgd, om het budget onder controle te houden, de timing waar nodig bij te sturen en de verschillende uitvoerders te coördineren.

Het interieurdesign is natuurlijk erg functioneel uitgewerkt, maar Debora ging nog een verbluffend stapje verder. Zo zit ons concept tot in de kleinste details verweven.

– Karen Dendas –