089/20 50 54  of    0485/64 71 84

Van stevige basis tot totaalconcept

Luisteren, meedenken, ontzorgen en creativiteit… Alleen al op basis van deze kernwaarden zou ik No Nonsense Design iedereen van harte aanbevelen. Wij hebben een drukke zaak met strakke planningen en hebben veelal niet de tijd om uitgebreid stil te staan bij dat wat er nodig is om een interieur of concept neer te zetten. Gelukkig hebben we via via Debora gevonden.

 

Jorun Dirix en Yves Saenen
Aen Tafel
Horeca

Snel tot de kern 

Haar manier van werken spreekt ons aan. Ze komt snel tot de kern en brengt rust in de zaak zodat we toch de horloges gelijk kunnen zetten. Daarna pakt ze de zaken op en ontzorgt ons volledig. Wij hadden reeds een sprekende huisstijl en No Nonsense Design heeft deze stevige basis uitgebouwd tot een totaalconcept. Van uithangbord tot stickers en folders. Alles past bij elkaar en straalt dat uit wat wij ons gewenst hebben.

Debora kan goed luisteren en het resultaat dat nu staat is een samenspel van onze ideeën, haar creativiteit en ongedwongen manier van werken. En die manier van werken is voor mij heel belangrijk. Er zijn genoeg creatieve bedrijven die je kunnen helpen met een interieur, een concept of vormgeving. Er zijn er echter maar weinig waarmee je echt kunt samenwerken. Nou dat heeft Debora echt onder de knie! Los van dat samenwerken helpt het natuurlijk dat ze een sympathieke vrouw is die niet haar eigen mening aan ons opdringt. Ze laat ruimte voor eigen inbreng maar geeft ook gevraagd en ongevraagd feedback. Zo verfijnen we samen onze ideëenn en komen stap voor stap verder.

Daar kun je letterlijk en figuurlijk op bouwen

Zoals ik al vertelde kan ik No Nonsense absoluut aanbevelen. Debora is niet iemand die je achter de broek moet zitten. Die pakt de zaken zoals afgesproken op en daar kun je letterlijk en figuurlijk op bouwen. Dat geeft een fijn gevoel omdat je zelf niet de tijd hebt om alles in de gaten te houden. Bij Aen Tafel is ze van grote meerwaarde geweest. Als ik rondkijk geniet ik iedere keer weer van het resultaat dat we samen hebben neergezet.

Wil jij ook een stevig totaalconcept?

conceptueel geheel

Omdat Een Tafel al een sterk logo had, werd deze behouden. We bouwden hier verder op om een geheel aan visuele communicatiemiddelen te krijgen die perfect bij elkaar hoorden.

sterke merkidentiteit

De eerlijke en authentiek keuken van Aen Tafel wordt weerspiegeld in het interieur, door een materialen- en kleurenpalet dat huiselijkheid uitstraalt. Gasten zitten hier samen aan één gezellige tafel.

Wij hebben een drukke zaak met strakke planningen en hebben veelal niet de tijd om uitgebreid stil te staan bij dat wat er nodig is om een interieur of concept neer te zetten. Gelukkig hebben we Debora gevonden. – Jorun Dirix –