0485/64 71 84
Social Media Templates Pakket

Met onze op maat gemaakt sjablonen
creëer jij in no time posts op social media
die je merkbeleving versterken.

Herken je jezelf hierin?

 • Je wil dat je merk steeds herkenbaar is op social media, of je nu een post plaatst op Facebook, LinkedIn of Instagram…
 • Je wil niet te veel tijd verliezen met het in elkaar steken van een visual.
 • Je wil afwisseling hebben in je posts, maar hebt zelf niet de inspiratie of de kennis om dit telkens opnieuw te maken.
 • Je wil beelden op je sociale media die sterk de aandacht trekken en meer aanzetten tot delen.
 • Je wil meer visibiliteit op sociale media met een professioneel uitziende feed.
Social Media Templates Pakket

 • pakket van 10 sjablonen
 • keuze in afmetingen
 • bewerkbaar in PowerPoint of Photoshop
 • inclusief tutorial over het gebruik in Powerpoint (desktop en mobiel)
 • BONUS pdf met inspirerende content ideeën

Jouw investering: 485€

Bestel hier je op maat gemaakte sjablonen pakket

bedrijfsnaam

naam en voornaam

Je e-mailadres

Je btw-nummer


PROFESSIONEEL ONTWORPEN DOOR ONS

eenvoudig te bewerken, zonder designkennis, door jou.

BESTEL NU

Wat houdt het social media templates pakket in?

Je krijgt een pakket van 10 unieke templates, die we maken in lijn met jouw branding en huisstijl. Het zijn professioneel ontworpen visuals op maat, die je flexibel kan gebruiken. De sjablonen hebben een vaste structuur. Verander eenvoudigweg de tekst(en) en/of foto’s,  exporteer de aangemaakte visual en deel op social media! Zo eenvoudig in gebruik is het!

bewerkbare sjablonen sociale media
Bestel nu je pakket

Voor wie zijn de social media templates bedoeld?

 • ondernemers die zelf instaan voor hun content maar moeite hebben om boeiende beelden te maken
 • ondernemers die niet veel tijd willen verspillen aan het maken van een visual
 • ondernemers die hun merk sterk online willen positioneren  
 • ondernemers die een professioneel uitziende feed willen
 • ondernemers die de designskills niet hebben om visuals ‘from scratch’ te ontwerpen
 • ondernemers die op sociale media meer zichtbaarheid willen en merkbekendheid willen opbouwen
professionele templates sociale media

Weeral een schot in de roos! Zo kan ik ook dit keer opnieuw de samenwerking met Debora én het bereikte resultaat beschrijven. Bij het uitwerken van een communicatieplan voor ons kantoor ontstond het idee om op onze sociale media kanalen met thema’s te werken. Om die een vorm van herkenbaarheid te geven, konden wij gelukkig opnieuw bij Debora terecht. Zij werkte onze social media templates uit, die elk anders ontworpen zijn, maar steeds met behoud van onze huisstijl.

Overdenken hoe we onze beelden moeten presenteren, is vanaf nu helemaal verleden tijd. We vallen gewoon terug op onze template die we vervolgens met tekst en/of een afbeelding aanvullen. Praktisch en tijdbesparend!  Voor mijn klant/volger is dit ook wel fijn, omdat hij mijn berichten op social media onmiddellijk herkent.

 Of ik deze visuals dan toch niet zelf had kunnen maken? Met de nodige aanwijzingen, heel veel geknoei en enorm veel tijd, misschien eentje of zo. Nee serieus, eens een ontwerp voorligt, kan ik mij – net zoals Debora trouwens – enorm blindstaren op details, maar deze ontwerpen had ikzelf nooit kunnen bedenken en al helemaal niet kunnen uitwerken. En met de sjablonen die een gratis app zoals Canva aanbiedt bereik je dit resultaat niet. Zo verwerkte Debora in onze visuals nieuwe grafische elementen passend bij onze huisstijl. En dat kan natuurlijk niet met zo’n app zoals Canva. Eigenlijk is het logisch. Canva is gemaakt om iedereen toe te laten er gebruik van te maken. Deze visuals niet, die zijn gewoon op maat van mijn bedrijf!

Een samenwerking met Debora bespaart je in de toekomst zeker tijd. En op het moment zelf is het gewoon genieten van haar creatieve positieve blik op jouw onderneming. Een absolute aanrader dus.

claudia_aendekerk immo
Claudia AendekerkAendekerk Immo

Wat gebeurt er als je bestelt?

Je krijgt een overzicht van de mogelijke templates (bijvoorbeeld Facebook cover, een vierkante post, header voor LinkedIn profiel, horizontale post,…) waar je 10 stuks uitkiest die je zelf regelmatig kan gebruiken op social media. Als extraatje krijg je er een pdf met inspirerende content ideeën bij.

Met jouw input gaan wij aan de slag om 10 unieke templates te ontwerpen die perfect binnen jouw huisstijl passen. Je krijgt het eerste voorstel in pdf, waar je je feedback op geeft. De definitieve en bewerkbare versie krijg je ofwel in Powerpoint  of Photoshop. Je kiest zelf in welke software je het handigst vindt werken.

merkbekendheid sociale media
Ik heb in het verleden al geprobeerd te werken met de sjablonen die Canva zelf aanbiedt, maar dat is me toen niet gelukt. De templates die Debora heeft ontworpen, en voor mij op maat heeft gemaakt in Powerpoint, vind ik heel praktisch. Bovendien bespaar ik heel wat tijd omdat de templates al klaarstaan, het maakt het posten op social media vlotter. De ontwerpen zijn een meerwaarde voor mijn onderneming omdat mijn volgers mijn merk nu herkennen.
snel social media post maken
Mieke MeynenM&M Talent Coaching

Jij ontvangt:

10 bewerkbare templates in gekozen programma
pdf met mogelijkheden van templates
*bonus* pdf inspirerende content ideëen
instructies voor het gebruik
BESTEL NU

* De aangeleverde templates mag je onbeperkt gebruiken in aantal en in tijd op je eigen social media kanalen. De templates mogen voor geen enkele ander gebruik worden toegepast, zoals drukwerk, presentaties of andere. De templates mogen niet gedeeld worden met andere bedrijven of personen.