0485/64 71 84

logo en huisstijl Optimazing

  • huisstijl_ontwerpen_limburg
  • latenontwerpenhuisstijl
  • Logo_ontwerp_optimazing
  • ontwerp_e-book
  • ontwerpen_visitekaarten_Optimazing

logo en huisstijl Optimazing

Voor Optimazing creëerden we een logo dat de missie van het bedrijf duidelijk visualiseert: het optimaliseren van je online marketing op een strategische manier. Het logo is opgebouwd uit een bullseye, die de concrete doelen voorstellen, het effectieve proces, en is tegelijkertijd een knipoog naar het wifi symbool. Er werden 2 sterk contrasterende kleuren gekozen, die heel sterk werken op beeld en in drukwerk. Verder ontwierpen we ook 2 e-books, waarvan je één gratis kan downloaden op de website van Optimazing.

Waarom Optimazing koos voor No Nonsense Design

Ik wou een leuk, fris logo die in het oog sprong, die naar de buitenwereld toonbaar maakte waarvoor Optimazing stond. Daarnaast was het voor mij heel belangrijk met iemand samen te werken die mijn branding concreet kon vertalen. Maar ik wilde het niet alleen laten bij een logo, maar ook uitbreidmogelijkheden zien naar huisstijl e.d. toe. Ik wou dat het volledige plaatje klopte.

De gratis weggever (e-book over logodesign) sprak me aan en ik zag mooie ontwerpen in het portfolio van No Nonsense Design. Daarnaast triggerde de capaciteiten van Debora als interieurarchitecte mij. Dat was het extraatje die haar meer inzicht tot het geheel zou geven.

Het resultaat van de huisstijl ontwerpen

Naast het logo, ben ik het meest enthousiast over de marketingplanner. Als ik kijk naar hoe deze er vorig jaar uitzag en nu: wat een metamorfose. Debora heeft ook meegedacht om de tool heel hanteerbaar te maken voor de gebruiker. Heel tevreden mee!

Het enige minpuntje was de afstand van Lochristi tot Genk, maar door te combineren met andere afspraken, viel dit reuze mee. We konden ook veel afstemmen via mail.

Over de samenwerking met No Nonsense Design

Debora komt heel professioneel over. Ze toonde het nodige geduld en begrip wanneer ik het zo moeilijk had om de kleur te bepalen van het logo. Ook de organisatie en opvolging van mails, het versturen van offertes, het doorgeven van status van zaken verliepen vlot.

Ik adviseer Debora om aan de slag te gaan met onze marketingplanner! Die helpt haar om meer online zichtbaar te zijn, zodat meer mensen van haar diensten kunnen genieten.

Ik ben super tevreden over het resultaat. Ook de reacties zijn lovend. Alles komt zeer verzorgd en professioneel over. Uiteindelijk heb ik qua huisstijl reeds meer zaken laten ontwerpen, opdat het plaatje af zou zijn. Ik heb hier totaal geen spijt van. Alles klopt en de samenwerking verliep heel vlot. Super tevreden!

Cathy Tavernier_Optimazing

Cathy Tavernier

Andere projecten