0485/64 71 84

logo ontwerp Introvate

logo ontwerp Introvate

Introvate begeleidt introverte ondernemers die zichzelf als ondernemer beter willen leren kennen in functie van het versterken van hun bedrijf. Door te ondernemen volledig in lijn met je persoonlijkheid, geef je je bedrijf alle kansen om te groeien naar een hoger niveau.

Nieuw logo

Voor ik met Debora een gesprek had, ben ik eerst gaan snuffelen op haar website en social media kanalen, waar haar portfolio me al een goed gevoel gaf. Bovendien had ik ook al positieve feedback gehad van anderen over haar werk. Bij ons eerste gesprek bleek ook dat we onmiddellijk een klik hadden en had ik direct het idee dat ze de persoon was die me kon helpen.

Ik wilde absoluut een klassevol eenvoudig logo met bijpassende icoontjes. Het verhaal dat het nu uitstraalt, is niet per se iets dat ik op voorhand had gedacht.  Dat is nadien eerder een verrassende surplus geworden.

Werkwijze voor nieuw logo

De werkwijze van Debora vind ik heel aangenaam, ik was blij met de twee  concept voorstellen met verschillende varianten. Te veel keuze hoeft voor mij niet en leidt ook af van de essentie. Bij zowel het logo als de iconen had ik zelf vrij snel een voorkeur, die ontwerpen zaten er dan ook boenk op. We zijn dan samen gaan finetunen, een proces wat ik als heel aangenaam heb ervaren.

Het resultaat

Langs de ene kant is het logo de kers op de taart, als afsluitstuk van de  rebranding van mijn merk . Langs de andere kant is het ook het begin van een nieuw hoofdstuk, het is de basis waarop ik kan  voortbouwen. Eénmaal Introvate gelanceerd was  en ik er zelf even wat afstand van kon nemen,  dacht ik echt “Potverdikke, dit is echt wel mooi”. Het logo kreeg als het ware nog een extra  dimensie op het moment dat het in  de wereld werd  gezet.

De samenwerking met No Nonsense Design is gemoedelijk en toch professioneel. Ik had het gevoel alsof Debora me echt verstond en me kon ‘lezen’. In ons eerste gesprek kwam ze eerst wat  afstandelijk over, totdat bleek dat ze heel aandachtig luisterde naar mijn verhaal.

Ik vind het vooral frappant dat ze bij de briefing, met enkele heel gerichte, eenvoudige vragen en oefeningen genoeg input had om van start te gaan. Ik vroeg me echt af hoe ze het met deze informatie kon doen. Het blijft me intrigeren dat ze niet meer woorden en tekst nodig had om tot dit prachtige resultaat te komen. Héél knap!

Andere projecten