0485/64 71 84

Logo en huisstijl copywriter

  • ontwerpen templates social media
  • restyling logo regio limburg
  • ontwerp visitekaart vormgever genk

Logo en huisstijl copywriter

Isabelle Ignoul over de samenwerking.


Via een aantal van mijn klanten zag ik de naam, en het werk, van Debora regelmatig verschijnen. En haar professionele uitstraling sprong me meteen in het oog. Toen Debora me contacteerde om een aantal teksten te schrijven, werd die professionele indruk ook meteen bevestigd. Ze gaat op een heel doordachte manier aan de slag voor haar klanten. Dat sprak me enorm aan.

In een professioneler jasje

Ik ben heel wat jaren actief als copywriter/journalist in bijberoep, en besteedde daarom ook nooit veel aandacht aan branding of huisstijl. Wat ik deed, was immers gewoon leuk om ‘erbij’ te doen. Ik had wel een logo, maar verder niet meteen nood dus om me anders te gaan profileren. Dat bijberoep bleek toch écht wel mijn grote passie te zijn, dus besloot ik om de sprong te wagen naar hoofdberoep. Om die reden wou ik het alles ook in een professioneler jasje steken: logo, visitekaartje, socialmediatemplates… ik vond het belangrijk om alles op eenzelfde lijn te krijgen. Om er een consistent geheel van te maken, want dat was het absoluut niet toen ik bij Debora aanklopte.

Resultaat van het logo en de huisstijl

Debora heeft dat schitterend gedaan. Ik besef nu dat ik niet de ‘makkelijkste’ klant was 🙂 , want ik had eigenlijk geen echt idee wat ik wou, en ik had ook geen moodboard of zo…dus erg voorbereid was ik niet toen we de eerste keer samenzaten. Maar Debora wist daar absoluut (en gelukkig) wel raad mee, want door de juiste vragen te stellen, kon ze heel snel de vinger erop leggen. En voelde ze heel goed aan wat mijn persoonlijke stijl is.

Dat bleek ook uit het eerste voorstel, want het zat er meteen bovenop! Ik was bang dat het wat té strak en stilistisch zou zijn, maar dat was gelukkig niet het geval. Debora had een heel goed evenwicht gevonden tussen een professionele uitstraling en die warme, female touch die ik zo belangrijk vind. Er zijn nadien nog een paar heel kleine details aangepast, en dat heeft ze ook snel en perfect uitgevoerd.

 

Ik zou Debora zeker en vast aanraden bij andere ondernemers. Debora kan naar mijn gevoel ook heel veel verschillende stijlen aan, dus voor elke sector/activiteit vindt ze wel iets gepasts.

Andere projecten