Datalink - No Nonsense Design
  0485/64 71 84
Datalink
  • showroom datalink
  • showroom datalink
  • datalink kantoorinrichting
  • ontwerp presentatiemeubel
  • datalink inrichting showroom
  • datalink winkelontwerp

Datalink

Datalink helpt kmo’s slimmer te groeien door hen op een optimale manier te verbinden met de digitale wereld. Het team streeft ernaar om IT in te zetten als groeiversneller via efficiënt ingerichte computernetwerken, veilige en schaalbare clouddiensten en doelgerichte websites en webapplicaties. De kmo kende de afgelopen 10 jaar een sterke organische groei, wat zich ook liet merken in het interieur, dat tot een onsamenhangend geheel was gegroeid van meubelstukken. Het werd hoog tijd om voor een efficiëntere inrichting, die bovendien perfect past bij de doelstellingen van Datalink.

“Net zoals in ons team iedere IT’er zijn of haar specialisatie heeft, vind ik het belangrijk om ons te omringen met experts bij andere professionele vraagstukken. We hebben een sterk inlevingsvermogen in de business van onze klanten wat IT-behoeften en de vormgeving van websites en webapplicaties betreft, maar vraag ons niet om een interieur in te richten, want daar zouden we flink de mist in gaan (lacht)!” vertelt Karen

Uniek concept inrichting

“Het inlevingsvermogen dat klanten bij onze dienstverlening ervaren, herkenden we heel snel bij No Nonsense Design. We vertelden over ons merk, onze missie, onze waarden en waar wij enthousiast van werden, en we zagen meteen dat Debora hier met erg veel aandacht naar luisterde en onmiddellijk wist waar we naar op zoek waren.

Het interieurdesign is natuurlijk erg functioneel uitgewerkt, maar Debora ging nog een verbluffend stapje verder. Zo zit ons concept tot in de kleinste details verweven: van de drie bolvormige lampen en de schuine muren tot de led-lijnen die de ruimtes met elkaar verbinden. Allemaal subtiele knipoogjes naar ons eigen verhaal. En het belangrijkste: ons interieur is uniek voor ons gemaakt. We onderscheiden ons en dat valt bezoekers ook onmiddellijk op. Ze vinden het fris, professioneel, creatief en vooral helemaal “Datalink”. We krijgen echt heel vaak complimentjes.”

Flexibel inzetten van meubilair

“We zijn een heel innovatief, snel veranderend bedrijf, dat maakt dat we nog geen jaar na de verbouwing één van de twee belangrijkste ruimtes al een totaal nieuwe bestemming hebben gegeven. En wat zijn we positief verrast dat ons “showroommeubel” nu een volwaardige werkplek biedt aan zes personen! Het interieur is niet alleen praktisch, maar dus ook dynamisch 😉 We werken in team maar hebben toch ieder onze personal space.”

Werfopvolging

“Onze verbouwing werd goed en efficiënt opgevolgd door verschillende werfbezoeken. En dit niet alleen naar planning toe, het viel op dat Debora echt oog heeft voor detail en ook het initiatief neemt om duidelijk te maken aan de aannemers dat een nauwkeurige uitvoering van het bouwplan van cruciaal belang is.”

Andere projecten