0485/64 71 84

Beursstand Aspect Analytics

Beursstand Aspect Analytics

Marc Claesen – Nico Verbeeck – Thomas Moerman over de samenwerking:

We waren op zoek naar een knappe, professionele stand voor onze eerste beurs. Doordat we zelf vrij laat beslist hadden om deel te nemen aan de beurs, en omdat het onze eerste keer was, moesten we starten vanaf nul. Daardoor moest alles ook snel gaan. Debora heeft ons heel goed geholpen met het uitwerken van de kernboodschap, de keuze van standmateriaal en het ontwerp daarvan, en dat allemaal op een vlotte, aangename manier. We vonden de vertaling van onze boodschap naar mooie figuren en infographics erg origineel en geslaagd.

Ook de reacties waren zeer positief. Wij waren veruit het enige bedrijf van onze omvang dat met stand van dit kaliber aanwezig waren. Verschillende bezoekers die ons nog niet kenden veronderstelden dat we een groot bedrijf waren in plaats van een start-up. Onze stand was vergelijkbaar met die van bedrijven van 100x onze omvang. De andere starters hadden veel minder professionele standen.

De beurs was voor ons een groot succes en heeft ons in contact gebracht met meerdere leads. Sommigen hebben binnen de maand geleid tot effectieve samenwerkingen.

De samenwerking was zeer aangenaam en constructief, zeker gezien de korte timeframe waarin alles moest gebeuren. We waren onder de indruk van hoe snel Debora er in is geslaagd om onze zeer technische boodschap compact en duidelijk samen te vatten.

Andere projecten