0485/64 71 84

Aen Tafel

  • interieurarchitect horeca
  • interieurinrichting horeca
  • interieur horeca
  • interieurarchitect horeca
  • gevelontwerp visibiliteit
  • visibiliteit horecazaak
  • folder ontwerp
  • sticker ontwerp horeca
  • menu ontwerp

Aen Tafel

Aen Tafel biedt heerlijke ambachtelijk bereide gerechten en broden om het dagdagelijkse leven te vereenvoudigen. Deze gerechten kan je afhalen of je schuift gezellig mee Aen Tafel. Voor Jorun en Yves, ervaren ondernemers in de horeca, was het dan ook belangrijk het ambachtelijke en sociale karakter van het concept te benadrukken.

Om de klant het concept ook echt te laten beleven werd midden in het interieur 1 lange tafel geplaatst, waar je aanschuift om te eten ‘wat de pot schaft’. Door het materiaal- en kleurgebruik ontstaat een warme, huiselijke sfeer. De speelse verlichting boven de tafel benadrukt de samenhorigheid, maar is ook praktisch om er keukengerief zoals opscheplepels te bewaren. De wand werd hier gedecoreerd met creatieve, maar nog altijd passend in het concept, lichtarmaturen: vergieten die een sprekend lichteffect maken.

In het verlengde van de open keuken, waar je de kunsten van de kok kan bewonderen, werd de bar geplaatst: hier kan men gerechten afhalen en producten zijn hier goed zichtbaar. Naast de bar, centraal in de ruimte kan men het menu van de volgende dag(en) communiceren op een krijtbord.

Daarnaast werd er ook aan de visibiliteit gewerkt: de gevel vooraan werd aangepakt om de aandacht te trekken en de naam bekender te maken.

Aen TafelJorun Dirix en Yves Saenen vertellen over hun ervaring

“Luisteren, meedenken, ontzorgen en creativiteit… Alleen al op basis van deze kernwaarden zou ik No Nonsense Design iedereen van harte aanbevelen. Wij hebben een drukke zaak met strakke planningen en hebben veelal niet de tijd om uitgebreid stil te staan bij dat wat er nodig is om een interieur of concept neer te zetten. Gelukkig hebben we via via Debora gevonden.” vertelt Jorun.

Snel tot de kern

“Haar manier van werken spreekt ons aan. Ze komt snel tot de kern en brengt rust in de zaak zodat we toch de horloges gelijk kunnen zetten. Daarna pakt ze de zaken op en ontzorgt ons volledig. Wij hadden reeds een sprekende huisstijl en No Nonsense Design heeft deze stevige basis uitgebouwd tot een totaalconcept. Van uithangbord tot stickers en folders. Alles past bij elkaar en straalt dat uit wat wij ons gewenst hebben.

Debora kan goed luisteren en het resultaat dat nu staat is een samenspel van onze ideeën, haar creativiteit en ongedwongen manier van werken. En die manier van werken is voor mij heel belangrijk. Er zijn genoeg creatieve bedrijven die je kunnen helpen met een interieur, een concept of vormgeving. Er zijn er echter maar weinig waarmee je echt kunt samenwerken. Nou dat heeft Debora echt onder de knie! Los van dat samenwerken helpt het natuurlijk dat ze een sympathieke vrouw is die niet haar eigen mening aan ons opdringt. Ze laat ruimte voor eigen inbreng maar geeft ook gevraagd en ongevraagd feedback. Zo verfijnen we samen onze ideëenn en komen stap voor stap verder.”

Daar kun je letterlijk en figuurlijk op bouwen

“Zoals ik al vertelde kan ik No Nonsense absoluut aanbevelen. Debora is niet iemand die je achter de broek moet zitten. Die pakt de zaken zoals afgesproken op en daar kun je letterlijk en figuurlijk op bouwen. Dat geeft een fijn gevoel omdat je zelf niet de tijd hebt om alles in de gaten te houden. Bij Aen Tafel is ze van grote meerwaarde geweest. Als ik rondkijk geniet ik iedere keer weer van het resultaat dat we samen hebben neergezet.”

Omdat Een Tafel al een sterk logo had, werd dit behouden. We bouwden hier verder op om een geheel aan visuele communicatiemiddelen te krijgen die perfect bij elkaar hoorden.

Andere projecten