0485/64 71 84

Creatieve partner voor een unieke marktpositionering

Social Balance begeleidt ondernemers op weg naar evenwichtig ondernemerschap en ondersteunt hen in hun social media aanpak. Gezien ik ervan overtuigd ben dat een visuele identiteit cruciaal is voor een onderneming, ben ik op zoek gegaan naar een creatieve partner die Social Balance op een unieke manier in de markt kan zetten.


Inge Vandecaetsbeek
Social Balance
social media I ondernemerschap

Eerdere ervaringen

Vóór het ontstaan van Social Balance was ik eigenaar van een webshop met baby-artikelen. Het heeft me toen veel tijd, geld en energie gekost om tot een logo te komen. Ik kende No Nonsense Design destijds nog niet en wilde vooral dat het logo me niet teveel geld ging kosten. Zo heb ik eerst een online logowedstrijd uitgeschreven. Het resultaat was niet slecht, maar zeker niet wauw. Bovendien krijg je bij zo’n formule weinig tot geen ondersteuning achteraf. Vervolgens ben ik te rade gegaan bij een fysiek ontwerpbureau. Helaas zaten de ontwerper en ikzelf niet op dezelfde golflengte zodat het resultaat nog steeds niet naar wens was.

Waarom ik koos voor No Nonsense Design

Door bovenstaande ervaringen én mijn streven naar professionaliteit was ik erg kritisch in mijn selectie voor een nieuw ontwerpbureau. Ik kende Debora via een netwerkevenement en besloot om haar een kans te geven. Meteen na de eerste ontmoeting slaagde Debora erin om mijn scepsis weg te nemen. Zij stelde mij immers precies de juiste vragen en wist mij heel goed in te schatten. Wat een verademing! Ik heb er dan ook geen seconde over getwijfeld om met No Nonsense Design in zee te gaan. De samenwerking is heel vlot verlopen. Debora houdt zich telkens netjes aan gemaakte afspraken. Bij haar is een woord een woord.

Het resultaat van deze fijne samenwerking mag dan ook gezien worden. Social Balance heeft een frisse, hedendaagse visuele identiteit gekregen. Overigens ben ik niet de enige die er zo over denkt. Ik krijg regelmatig complimentjes over het frisse logo, de originele naamkaartjes en de sprekende banner. Ik ben ervan overtuigd dat deze visuele identiteit een absolute meerwaarde is in het aantrekken van de juiste klanten voor mijn onderneming.  Ik ben Debora dan ook ontzettend dankbaar voor haar creativiteit en enthousiasme om Social Balance zo krachtig en professioneel op de kaart te zetten!

Ook op zoek naar een creatieve partner die verder denkt?

Ik ben ervan overtuigd dat deze visuele identiteit een absolute meerwaarde is in het aantrekken van de juiste klanten voor mijn onderneming. 

– Inge Vandecaetsbeek –

BewarenBewaren